Dit zijn wij

Beeldend kunstenaar/Vrijwilliger/vaste docent


Stefan Cop, dat is mijn naam. Vanaf jongs af aan ben ik al met tekenen bezig. Tekenen en handvaardigheid waren mijn favoriete vakken. In 1993 ontdekte ik pastelkrijt. Door veel uit te proberen en gewoon te doen, ben ik erachter gekomen hoe ik mijn gevoelens en gedachten kan omzetten tot een abstracte tekening.


Tekenenen betekend voor mij inspiratie, gevoel, rust, blijdschap en trots. Ik vind het ontzettend leuk om samen met mijn dochter bezig te zijn met kijken en maken van kunst. Ik merk dat we een inspiratie zijn voor elkaar en dit is een prachtige ervaring.


Bewust zijn van kunst, kunst leren zien, ervaren en leren maken is wat ik ook graag aan andere kinderen wil meegeven. Je eigen werk op een tentoonstelling zien is bovendien prachtig.


Anderen inspireren! Dat is wat Art 4 kids doet en daar zet ik me graag met veel passie voor in.

Vrijwilliger


Ik ben Elviera Cop-Weelink en woon samen met Stefan en onze dochter Elise in het mooie Kampen. Ik werk met ontzettend veel plezier in de kinderopvang: Gastouderopvang 't Liesje waar de ontwikkeling van kinderen centraal staat. 


Stefan en Elise maken graag samen kunstwerken en van jongs af aan is kunst een onderdeel van ons gezin. Ik vind het belangrijk dat kinderen de kans krijgen om kunst te ervaren. Kunst prikkelt de creativiteit. En dat is nu precies wat onze hersenen nodig hebben.


Kunst kan je natuurlijk in je eentje kijken of maken, maar ook in een groep. Het blijft je uitdagen om steeds weer iets nieuws te maken en het laat je emoties voelen, zoals blij, verdrietig of heel trots omdat je uit niets, iets hebt gemaakt. Kunst is dagelijkse kost om je brein actief en gezond te houden. En bovendien is het gewoon ontzettend leuk! Daarom doe ik graag mee met Art4Kids.

Vrijwilliger


Elise is nu al een jonge kunstenaar, verzamelaar en uitvinder. Ze doet en denkt met heel veel plezier mee aan Art 4 Kids en heeft daarom haar eigen plekje in het team. Bovendien is ze heel belangrijk in het ontwikkelen van de lessen, want ze mag als eerste van alles testen :) Wat natuurlijk heel belangrijk is.